Американската актриса и модел Меган Фокс изличи татуировка по тялото си,

...
Американската актриса и модел Меган Фокс изличи татуировка по тялото си,
Коментари Харесай

Черна змия вместо бившия: Меган Фокс с нова татуировка на пикантно място СНИМКА

Американската актриса и модел Меган Фокс изличи татуировка по тялото си, която бе отдадена на някогашния й брачен партньор Браян Остин Грийн. Рисунката от дясната страна на долната част на корема, изобразяваща името на Брайън, в този момент се е трансформирала в черна змия, която увива опашка към цветя. Съответната фотография беше споделена в стори от притежателя на салона за татуировки SYZYGY Precision Tattooing Jessie на нейната страница в Instagram.

„ Благодаря за доверието @meganfox. Успях изцяло да скрия остарялата татуировка под новата змия и цветята, които искаше... Много съм признателна за всички благоприятни условия, които ми даде татуирането, и за всички страхотни хора, които срещнах около пътя си “, се споделя в надписа към обявата.
 татуировка, Меган Фокс, Браян Остин Грийн Вместо името на някогашния брачен партньор върху тялото на Меган Фокс се появи черна змия Снимка: syzygytattooing/instagram
Меган Фокс беше омъжена за артиста Браян Остин Грийн в продължение на девет години и се разведе с него на 8 февруари 2022 г. Бившите съпрузи имат три общи деца. Преди 13 месеца на него му се роди наследник, Зейн Уокър, чиято майка е съдията от австралийската Dancing with Stars Шарна Бърджис.

Освен змията с цветя, Меган сподели още няколко татуировки на пръстите си, които й направи майсторът от Лос Анджелис Сидни Смит. Фокс вече има дребни звезди, кръстове, луна, точки, огърлица и цифрата 11 на лявата ръка и дребни точки, звезди, броеница с разпятие, очна ябълка, форма на папийонка и още веднъж цифрата 11 на дясната си ръка.
 Снимка: Instagram
Освен татуировката, актрисата се похвали и с " железен " маникюр от основателката на Nails of LA Британи Бойс.

В момента Фокс има връзка с музиканта Machine Gun Kelly. Вярно е, че неотдавна двойката, която съумя да се сгоди, беше на ръба на спирането. За последно са били видени да се държат за ръце на 31 май, когато са напуснали хотел в Лондон.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР